Denk je mee?Het voormalige Kessler Park wordt ontwikkeld tot At the Park, een levendig gebied met wonen, werken en leren. In het gebied worden ca. 1.300 woningen gerealiseerd. Graag willen we met omwonenden in gesprek over de kaders en de uitwerking van het woonprogramma. Op deze website vindt u alle informatie omtrent de omgevingsdialoog van wonen At the Park.

 

Bijeenkomsten 

Op de pagina van de bijeenkomsten vindt u meer informatie, de opgehaalde input, de gegeven presentatie en de beeldopnames.

Lees verder

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"248860"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"5","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-link","topn":"2","orderBy":"contentPage_title DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"247742"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Doe je mee? 

Graag willen we met omwonenden in gesprek over de kaders en de uitwerking.

We zijn benieuwd naar uw wensen, ideeën en zorgen. Hoe kijkt u aan tegen de locatie en uw buurt? Wat vindt u belangrijk? Welke kansen en randvoorwaarden ziet u voor de herontwikkeling? 

Meedoen

 
 

 

 

Over het project 

De komende jaren wordt het gebied Kessler Park in de Plaspoelpolder vernieuwd of herontwikkeld? Het oude Shell-terrein zal uitgroeien tot een levendige mix van wonen, werken en leren: At the Park. Direct gelegen aan het station van Rijswijk en in het hart van de metropoolregio Rotterdam/Den Haag wordt At The Park een nieuwe hotspot voor innovatie en kennisontwikkeling. 

Meer weten 

Contact

Heb je iets dat je met ons wilt delen? Of heb je een vraag? 
Stuur ons dan een mail!

 

 

 

 

Cookie-instellingen