Uitnodiging tweede omgevingsdialoog 14 december 2022 17.00-18.30

Kadans, Miss Clark, W.Hagenaar Vastgoed en de gemeente Rijswijk nodigen u uit voor de tweede omgevingsdialoog over de ontwikkeling van wonen At the Park. Deze bijeenkomst is op woensdag 14 december van 17.00 – 18.30 uur en vindt plaats op locatie At the Park (adres Kessler Park 1).

Door te klikken op deze link kunt u zich aanmelden

Campus At the Park

De omgevingsdialoog gaat over twee locaties: Kessler Park en de Visseringlocatie. Tezamen vormen zij de nieuwe campus At the Park.

Denkt u mee?

Op woensdag 14 december gaan we graag weer met u in gesprek. Dit zijn de onderwerpen: We laten zien wat we met uw zorgen, wensen en ideeën voor At The Park hebben gedaan naar aanleiding van de bijeenkomst op 20 oktober 2022. We presenteren de schetsen voor de indeling van At The Park. Denk hierbij aan waar gebouwen, groen, paden etc. kunnen komen. We presenteren welke voorzieningen we denken nodig te hebben (om samen met de nieuwe woningen en de bestaande gebouwen) de campus At The Park te vormen. Zowel medewerkers van Kadans, Miss Clark & W. Hagenaar Vastgoed als de medewerkers van de gemeente, zijn bij deze bijeenkomst aanwezig.

We verwachten in het eerste kwartaal van 2023 de derde bijeenkomst te organiseren.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de tweede omgevingsdialoog. Na aanmelding ontvangt u per mail een uitnodiging met informatie over de locatie en het programma van de bijeenkomst. Natuurlijk kunt u op deze website meer informatie vinden over At The Park. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Thomas Verbrugh per e-mail: wonenatthepark@gmail.com of via telefoonnummer (070) 219 01 10.

Wij hopen u woensdag 14 december te kunnen begroeten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn de bijeenkomst te bezoeken, dan kunt u enkele dagen na de bijeenkomst een samenvatting van de avond terugkijken op deze website.